Новини

Екогаджети 2016 року

Цього року проходить одна з найбільших у світі світових ярмарок у Лас-Вегасі. Називається Consumer Electronіcs Show. Низка виробників представили екологічно чисті гаджети такі як спортивний електромобіль та електроролер, кишенькова електростанція та гриль на сонячній енергії.

Ми опишемо сім із них найкрутіших.

 

Розумна насадка для душу – фірма ‘Hydrao’, створена для заощадження води, коли користувач перетнув межу в 50 літрів, насадка починає світитись. Пристрій веде протокол води, джерело енергії є вода, що тече через насадку для душу.

 

Кавоварка, яка може все – фірма німецького виробника“Bonaverde”, дана кавоварка смаже, меле та готує каву. Замовляти зерна можна у цього ж виробника. Таким чином зменшується кількість посередників і шляхи транспортування стають коротшими.

 

Гриль на сонячній енергії – “Go Sun Stove” , весь процес базується винятково на сонячній енергії.

 

Розумний холодильник – “Samsung”, дозволяє спостерігати за продуктами. На зовнішній стіні є дисплей, всередині- веб-камера, подивитись через яку можна за допомогою додатку для смартфонів. Сканування штрих-кодів надсилає на побілку ще й інформацію про терміни зберігання продуктів.

 

Кишенькова електростанція – “Jaq My FC”, функціонує як міні-електростанція. Із солі, води та оксиду металу виробляється водень, гальванічний елемент перетворює його на струм.

 

Електроролер – від “Gogoro”, можна буде заряджати на спеціальних зарядних станціях.

 

Спортивний електромобіль – Faraday FFZERO1, має електродвигун, дизайн – футуристичний. Проте коли з’явиться у продажу невідомо.